Bonnenverkoop Fondclub

Bon 1  T Pot Rotterdam

Ton schenkt een bon voor een jonge duif 2019 in overleg Ton speelt het liefst de Zlu vluchten Dit resulteerde afgelopen seizoen in 4e kampioenschap onaangewezen en 2e kampioenschap Aangewezen in de fondclub ! Ton zijn bestand van duiven is opgebouwd voor 90% van duiven vriend Dirk Pals Bovenkerk en van Gebr Voets Rotterdam en zijn eigen oude stammetje Vorig jaar had Ton nog Asduif bij de Zlu over st Vincent laatste 3 jaar voor wie deze bon van deze Top speler ??

Bieden

Bon 2  C Koring Rotterdam

Chris schenkt iets speciaals voor onze Fondclub een jonge duif in overleg uit de kwekers uit de lijn van De Bleu Champ  de wereld duif heeft Chris Groot gemaakt en menig anderen ook ! afgelopen seizoen werd Chris 3e onaangewezen en 8e aangewezen Dagfond ! voor wie deze schitterende

SUPER SCHENKING ???? Bieden

Bon 3  P Kootkar en zn  Rotterdam Overschie

Peet en Dennis en moeder Tiny niet te vergeten vliegen al jaren in kampioensstijl voorheen op alle disiplines maar sinds vorig seizoen alleen nog maar Zlu en Overnachtfond hok met super duiven veel rood en vaal van hun oude lijnen van de Groot Rombouts afgelopen seizoen ook weer 2x een teletext notering  dit resulteerde in o.a. 1e onaangewezen en 5e Aangewezen kampioenschap over de Zlu vluchten in de  Fondclub wie gaat er met dit top bonnetje vandoor ??

Bieden

Bon 4  Aad Benschop  Zoeterwoude

Aad  speelde voorheen alleen maar overnacht fond en met heel veel succes onder andere meerdere keren teletext  zelfs in 2017 2 bij de eerste 10 van bergerac in 2018 ook gaan spelen op de Zlu vluchten en met succes speelde van st Vincent Zlu de 1e in de Fondclub  Aad speelt nooit met veel duiven maar wel altijd een hoog prijspercentage ! Aad schenkt een jonge duif in overleg voor 2019 wie gaat er naar Zoeterwoude voor een jong van deze Topper ???

Bieden

Bon 5  Gebr Wiskie  Overschie

Ed En Peet zitten al jaren Bij de kampioenen in Rotterdam En Omsterken spelen het hele programma en met succes ! Veel duiven Van o.a. Verkerk  Gebr A vd Burg Bergschenhoek , Noorlander Krimpen ad Ijssel via W Seton , comb Smit Overschie afgelopen seizoen in de Fondclub 5e onaangewezen Dagfond en 1e Aangewezen Dagfond en tevens 3e kampioensduif dagfond met de 2015-1679892 ! zij schenken ook een bon voor een jonge duif in overleg dus voor wie beter wil presteren op de dagfond een aanrader !

Bieden

Bon 6  Fam Toom Alblasserdam

Fam toom Schenken een koppel eieren voor 2019 in overleg dus kans op 2 toppertjes vliegen al jaren bij de kampioenen en oa. Een eerste nationaal met de super duif Janco en meerdere teletext noteringen en vazen bij de Zlu dit jaar ook weer  en diverse Asduiven Zlu zij winnen dit Jaar in de Fondclub de Scooter van Bergerac zij worden dit Jaar 3e onaangewezen en 4e aangewezen kampioen over de Zlu vluchten voor wie de Topschenking ??

Bieden

Bon 7  Comb de Bruijn Sliedrecht

De Combinatie had dit jaar een super seizoen zij vliegen in de Fondclub een 1e van Agen en een 1e van Perpignan dit resulteerde in het kampioenschap overnachtfond en 2e aangewezen Overnachtfond hun hok is voornamelijk opgebouwd met duiven van L Kouters waar zij super mee geslaagd zijn en bij  hun vandaan komt ook de Stamduif van Tim Hage de Kouters duivin laatste jaren hebben ze ook versterking bijgehaald bij p Kootkar en zn wat ook erg goed pakt ! wie gaat er naar sliedrecht ? voor deze Bon van deze kampioenen

Bieden

Bon 8  Comb Koster – Sommeling  Delft

Wederom een Top hok ! vliegen alleen de zlu vluchten  en winnen dit jaar weer 2 vazen Bij De Zlu en in de Fondclub winnen zij de eerste van Marseille en Agen Zlu en tevens de Scooter van Agen 2 jaar geleden winnaars west europese  Marathon de vliegers zitten bij bert en mart heeft de kwekers gehuisvest de rassen bestaan voornamenlijk uit Jan ernest en van wanroy voor de rest zeggen de mannen goeie moet je hebben en verder niet . en die zitten er zeker dus wie gaat er naar delft voor de Bon van deze top melkers !!

Bieden

Bon 9  Antoon vd Burg Bergschenhoek

Antoon had afgelopen seizoen weer een Topseizoen hij speelt alle programma vluchten van de eerste tot de laatste zijn hok is voornamenlijk opgebouwd met duiven van de Grootmeester uit reewijk ! Maar Antoon hoort ondertussen ook tot de Grootmeesters hij werd afgelopen seizoen midfondkampioen van Nederland en in de Fondclub werd hij 2e oinaangewezen op de Dagfond en 6e aangewezen en hij heeft tevens de kampioensduif dagfond met de 2015-1656932 Antoon schenkt een zomerjong 2019 in overleg dus wie gaat er op bezoek in Bergschenhoek ??

Bieden

Bon 10   M vd Helm Pijnacker

De Voorzitter van de Fondclub schenkt dit jaar weer 4 jongen ! uitzoeken in overleg op de hokken in Delfgauw hok opgebouwd met veel duiven van Piet de Vogel en zijn oude stam van zin vader en diverse gerichte aankopen en duiven van Gebr Voets Overschie ende Laatste jaren bijgehaald bij de kampioen uit Ransdorp Marlon kok .dit jaar zelf een iets minder seizoen door drukte maar piekte wel weer op Periqeux met 4 bij de 1e 100 in sector 2 en vermelding in het Spoor der kampioenen vele hebben al succes met duiven uit de hokken uit delfgauw afgelopen seizoen o.a. de 3e st Vincent Zlu bij Martin Wijtman Bodegraven gekweekt Bij Marcel wie wil dat nou niet dus grijp je kans 4 jongen !!!

Bieden

Bon 11  Phil Huksloot  Rotterdam

Phil speelt ook het hele programma maar zijn voorkeur gaat uit naar de Dagfond en overnacht en Zlu en dan kiest hij een paar vluchten uit waar hij op wil pieken en dat lukt prima top op Bergerac en Teletext op Periqeux en tevens eerste in de Fondclub  duivenbestand voor de dagfond veel van k v Dorp en zn en voor de overnacht veel duiven van C van Doorne Rotterdam wie gaat er bij Phil een toppertje halen ?

Bieden

Bon 12  Albert v.h. Hoofd  Pernis

Albert is een topspeler met weinig duiven met een hoog prijs rendement hokbestand opgebouwd met duiven van A saarloos en zn Klaaswaal  2 jaar geleden 1e nat st Vincent Zlu en dit jaar de eerste in de Fondclub van  st Vincent middaglossing wie gaat er naar Pernis ? voor de bon van deze sympatieke melker

Bieden

Bon 13  Comb de Jong  Alblasserdam

Deze man vrouw combinatie speelt al jaren  top met hele mooie uitschieters en super uitslagen dit jaar vlogen ze in de Fondclub de 1e van Bordeaux wat tevens Teletext was nationaal. duivenbestand veel van Ko V Dommelen  voor wie dit bonnetje ?

Bieden

Bon 14  Ineke vd Rhee Alblasserdam

Voorheen werd er hier het hele programma gespeeld en speelde Ineke de Zlu en Adri het programma met groot succes besloten 2 jaar geleden om alles te verkopen en alleen verder te gaan met de Zlu en overnacht in het verleden al grote successen behaald op de Zlu met als Hoogtepunt de 1e Nationaal Pau !! en nu er gespecialiseerd gaat worden zal het in de toekomst nog harder gaan  !wie gaat hier met deze topbon aan de haal ?

Bieden

Bon 15  Wj Noorlander Krimpen ad Ijssel

Weer een Dagfond topper al jaren super uitslagen en hoog prijspercentage op de dagfond hoort zeker bij de dagfond top van  zuid Holland en denk ook wel nederland velen slaagden al met zijn duiven dit jaar in de Fondclub 4e onaangewezen en 2e aangewezen op de Dagfond en tevens 5e Kampioensduif met de 17-144 voor wie deze bon voor een koppel eieren 2019 dus kans op 2 toppertjes

Bieden

Bon 16  Frank Oosterhof Hoogvliet

Frank had dit jaar een topseizoen met diverse kampioenschappen in de Fondclub o.a. 3e aangewezen overnacht en 3e onaangewezen overnacht en 3e kampioensduif overnacht Frank schenkt een bon uit zoon Zwartgoud vader van de 962 kampioensduif hoeksewaard dus een Topschenking wie wil dat niet ?

Bieden

Bon 17  Comb Seine de Lange  Rotterdam Overschie

De combinatie bestaat uit Piet Seine En Henk De Lange vliegen het hele programma en de middaglossing vluchten van de N.p.o. met hele mooie uitslagen en hun hok is opgebouwd met voor namenlijk duiven van hun zwager Gebr Voets Overschie zij bezitten een topdoffer de 083 die 3x teletext vloog en ook goed vererft .dit jaar vlogen zij een 1e van Limoges voor wie deze bon ??

Bieden

Bon 18  Tom v Zwienen Capelle ad Ijssel

Tom speelt al jaren op de overnacht en Zlu voorheen in combinatie en sinds een paar jaar alleen dit met schitterende resultaten met dit jaar als uitschieter de 1e in de Fondclub van de vlucht der vluchten Barcelona !!! en tevens de 2e nationaal wie gaat deze bon verzilveren ?

Bieden

Bon 19  Jaap Bol  Alblasserdam

Jaap is al een oude rot in de duivensport maar nog zeer aktief en ook super uitslagen met regelmaat wint afgelopen seizoen de eerste van Narbonne Zlu  in de Fondclub Jaap heeft de laatste jaren zich ook versterkt met de duiven van Jelle Jellema Jaap schenkt een bon in overleg voor 2019 voor wie deze bon ?

Bieden

Bon 20  Peter van Sintmaartensdijk Papendrecht

Een bon van een liefhebber van buiten onze fondclub deze sympatieke bestuurder en duivenmelker schenkt ons ook een bon uit zijn sterke kolonie bestaande uit duiven van Verwey de Haan en Tim Hage en Ko v Dommelen en Oude vd Wegen soort Peter zijn duiven vlogen o.a. dit jaar een 2e nat St Vincent en een 7e Pau Zlu  voor wie de bon ?

Bieden

Bon 21  Dirk Pals Bovenkerk

De Enige Amsterdammer die ook in Rotterdam mag komen Dirk bezit een tophok met duiven met het beste van het beste als Dirk iets goeds wil hebben dan schaft hij dat aan en de resultaten zijn er dan ook al verschillende nationale overwiningen en meerder teletext noteringen en dit jaar bezit hij de Asduif van de Zlu over st Vincent meerder slaagden al met duiven van dirk waaronder Ton Pot Rotterdam voor wie deze bon van deze sympatieke Amsterdammer .

Bieden

Bon 22 K v Dorp en zoon  Overschie

Afgelopen de grote kampioenen op de dagfond met 1e onaangewezen kampioenschap en 3e aangewezen kampioen ze waren maar liefst 3x overwinnaar op een dagfondvlucht in de Fondclub al jaren bij de grote kampioenen in zuid holland en ook Olympiade duiven er is veel belangstelling voor de duiven van Familie van Dorp ook internationaal dus grijp hier uw kans op een bon van deze Toppers !!

Bieden